Citadel

Stelconplaten te Wijchen

In opdracht van Welling bouw hebben wij bij de bedrijfsloods stelconplaten gelegd t.b.v het plaatsen van de stellingen.

Sloop parkeerdek fietsbrug

In opdracht van de Ruiter BV hebben wij aan de linkse en rechtse kant van het brugdeel de druklaag verwijderd. Hiermee konden er nieuwe HWA-putten geplaatst worden en een hele nieuwe druklaag aangebracht worden.

CWZ te Nijmegen

In opdracht van de Waterbouw BV hebben wij het stiltecentrum van het CWZ te Nijmegen gesloopt.

Project in Amsterdam

De werkzaamheden van dit project moest heel zorgvuldig gebeuren. Door het onderste bordes en muren er onderuit de slopen moesten de bovenste drie bordessen heel goed gestut worden d.m.v. H balken en schroefstempels. Door diverse doorbraken in de gevels te maken creëren ze een mooie ruimte voor diverse doeleinde. Ook al het grondwerk van dit project is door ons uitgevoerd, zodat de heipalen en de werkvloer gestort kunnen worden.

Project sloop te Amsterdam

De werkzaamheden die wij tijdens dit project hebben uitgevoerd zijn o.a. het totaal leegstrippen van de gehele woning (de woning bestaat uit vier etages) en de begane grond vloer verwijderen. De grondwerkzaamheden die wij hebben verricht zijn het ontgraven van de kelder, ontlastingsgleuven, funderingen e.d.

Project sloop woonboerderij de Eng te Utrecht

De werkzaamheden die wij tijdens dit project hebben uitgevoerd zijn o.a. het verwijderen van betonvloeren, muren, deursparingen, zoldervloeren, deuren en kozijnen. Het aanbrengen van de sparingen gebeurde door middel van diamantzagen. Ook hebben wij de elektradozen en –sleuven aangebracht voor de installateur. Deze boerderij werd omgebouwd tot pannenkoekenhuis.

Project politiebureau te Vianen

De werkzaamheden die wij tijdens dit project hebben uitgevoerd zijn o.a. het verwijderen van muren, plafonds, vloerbedekkingen, MV-installaties, vloer- en wandtegels en toiletgroepen. De sparingen worden aangebracht door middel van diamantzagen.

Project papiermolen te Houten

De werkzaamheden die wij tijdens dit project hebben uitgevoerd zijn o.a. het verwijderen van systeemwanden, plafonds, vloerbedekkingen, pantry’s, deuren en kozijnen. Dit kantorencomplex wordt aangepast voor een andere indeling.

Project de Pas Wijchen

De werkzaamheden die wij tijdens dit project hebben uitgevoerd zijn o.a. het verwijderen van trappenhuis, buitenblad, sparingen en funderingen. Het inzagen van de bordessen gebeurde door middel van diamantzagen. Door middel van een hijskraan werden de bordessen verwijderd en afgevoerd.