Renovatiesloop

Sloopwerk is vakwerk en wordt vaak onderschat. Deel voor deel wordt een gebouw of ruimte met beleid gedemonteerd. Uit veiligheidsoverwegingen en om zo min mogelijk schade te veroorzaken, maar ook uit duurzaamheidsoverwegingen, om afval te scheiden en te recyclen. Bij circulaire sloopwerkzaamheden kunnen delen hergebruikt worden.

We hebben veel ervaring met unieke transformatieprojecten, en daardoor ook veel kennis van het ombouwen van kantoorpanden naar appartementen. Ieder project vraagt om een unieke aanpak, waarbij de juiste kennis van constructies, sloopmethodieken en materialen onmisbaar zijn.

Mutatiesloop

Mutatiesloop is precisiewerk en vindt voornamelijk plaats op afroep, bijvoorbeeld voor aannemers en woningcorporaties. Veel voorkomende werkzaamheden zijn onder andere badkamer-, keuken- en toiletverbouwingen. Netjes en schoon werken, bijvoorbeeld door het afdekken van een deel van een woning, is hier extra belangrijk om stof en overlast te voorkomen. Dat bereiken we ook door flexibel te zijn in de werkzaamheden, die in overleg met de omgeving plaatsvinden.

Totaalsloop

De totaalsloop van een gebouw, huis of ander bouwwerk gebeurt in etappes; om schade aan te omgeving te voorkomen, uit veiligheids- en duurzaamheidsoverwegingen en om afval te scheiden en materialen te recyclen. Dat vereist steeds een andere aanpak, met verschillende middelen en technieken. Met onze kennis, ervaring en samenwerking op het gebied van totaalsloop kunnen wij een sloopproject - van sloop tot afvoer en opslag - geheel voor onze rekening nemen.