Gebroeders de Vree B.V. uit Echteld is een sloopbedrijf die vele mogelijkheden kent. Sloopwerken, Boren & Zagen van beton, asbestsanering; wij bieden het totaalpakket waarbij perfectionisme het uitgangspunt is. Gebroeders de Vree B.V. beschikt over jarenlange ervaring in het vakgebied en kan u mede daarom uitstekend van dienst zijn. Onze expertise uit zich in het afstemmen van alle mogelijkheden op uw wensen en behoeften. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Absolute klanttevredenheid is namelijk hetgeen waar wij naar streven.

Door de jaren heen heeft Gebroeders de Vree B.V. een goede reputatie op gebouwd zeker daar waar het om renovatiesloop gaat. Tegenwoordig hebben wij ruim 20 personeelsleden in dienst en de meest geavanceerde apparatuur in huis. Mede door deze drie gegevens: jarenlange kennis, geschoolde medewerkers en goede apparatuur, kan Gebroeders de Vree B.V. elk project op een professionele manier klaren. Alle projecten worden tevens uitgevoerd volgens de wettelijk vastgelegde veiligheidsnormen.

Bent u benieuwd wat Gebroeders de Vree B.V. voor uw project zou kunnen betekenen? Kijk dan even verder op deze website; er staan genoeg reeds afgeronde projecten op. Heeft u verder nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en desgewenst maken wij een afspraak met u.

voor_over_ons