Gebroeders De Vree is met jarenlange kennis en ervaring thuis in het gehele sloopproces. Daarmee bieden we een totaalpakket als het gaat om renovatie- en sloopprojecten voor bedrijven, overheid en particulieren, waarmee we in veel gevallen al jarenlang een duurzame relatie hebben. We investeren in de jongste technieken, werken met de nieuwste middelen en leiden onze medewerkers op met de laatste kennis.

Een traject start bij ons al ver voordat de bouwhelm opgezet wordt. Ieder project begint met een goede advisering, begeleiding en afstemming van wensen en behoeften tussen alle betrokken partijen, zoals bouwbedrijven, ontwikkelaars en corporaties en installateurs.

We beschikken over een uitgebreid en innovatief machinepark. We zijn gespecialiseerd in renovatie- en mutatiesloop, gevolgd door beton- en zaagtechniek en grond- en straatwerk. Bij zware sloopwerkzaamheden werken we samen met betrouwbare partners. Zo kunnen we ieder project aan – klein of groot - van ziekenhuizen tot kantoren en van flats tot woningen.

Veilig en professioneel werken staat bij ons voorop. Ons personeel beschikt over een standaard bedrijfswagen inrichting met kwalitatief hoogwaardige gereedschappen, machines en beschermingsmiddelen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de wettelijk vastgestelde veiligheidsnormen en (VCA) certificering.